Totalcare Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het verhuren van onder andere de volgende veiligheidsproducten:

* Kleine Blusmiddelen

* Verbandkoffers, EHBO– en BHV-kasten

* Noodverlichting

* Diverse Verwijzingspictogrammen

Uiteraard voldoen de producten die door ons worden

verhuurt aan de daarvoor geldende normen en wetten.

Verhuurservice

TOTALCARE

Brandbeveiliging

One for Safety 
Safety for All

U kunt bij Totalcare Brandbeveiliging terecht voor een langdurig huurcontract of éénmalig voor een kort evenement. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant en daar passen wij de producten op aan. Wilt u onze veiligheidsproducten huren voor een evenement, zoals een (dorps-)feest, of voor Uw BHV-opleidingen, alles is mogelijk. Wij passen de producten aan op de ruimtes waar deze worden geplaatst en U kunt de producten huren zolang als het evenement duurt en wilt U een contract afsluiten voor een jaarlijks terugkerend evenement, ook dat is geen probleem.

Bent U opzoek naar veiligheidsproducten voor Uw BHV-opleidingen dan bent ook U bij ons aan het goede adres. De voordelen hiervan voor U zijn, dat U geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van Uw veiligheidsproducten. Het enige dat u hoeft te doen is dat als U een opleiding hebt gegeven en er is gebruik gemaakt van de veiligheidsproducten contact met ons op te nemen en wij zorgen dat alles weer in orde is voor Uw volgende opleiding. En dat alles voor een redelijke prijs.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor het huren van onze veiligheidsproducten kunt U contact opnemen met één van onze vestigingen, tel.nr. 0521-350070 of tel.nr. 0182-678222