TOTALCARE

Brandbeveiliging

One for Safety 
Safety for All

Deze verpleegkundige is sinds 1999 gediplomeerd Verpleger en sinds 2002 student HBO-V aan de Hogeschool van Rotterdam.

Op dit moment werk hij als EVV (Eerst Verantwoordelijke Verpleger) op een Psychogeriatrische verpleegafdeling.

Zijn streven is om na zijn HBO opleiding de specialisatie I.C. te gaan volgen.

 

Zo heeft deze verpleegkundige een eigen website ontworpen met informatie, samen met nieuws en achtergronden over het verpleegkundige beroep.

Hier zal niet altijd het laatste nieuws te vinden zijn, maar wel de meest opmerkelijkheden uit binnen- en buitenland.

De Goudse Reddings Brigade is een vereniging, opgericht op 24 juni 1921, met als doelstelling ”Het bevorderen van het redden van drenkelingen in de meest ruime zin”. Dit proberen ze te bereiken door het geven van theoretische en praktische lessen in zwemmend redden aan volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Hiervoor heeft de GRB op drie avonden in de Goudse zwembaden (de Tobbe, het Spaardersbad en de Trefkuil) een lesavond.

 

Daarnaast probeert de GRB het sportieve element te bevorderen door deel te nemen aan regionale en landelijke wedstrijden op het gebied van zwemmend en varend redden.

 

Verder heeft de Goudse Reddings Brigade een eenheid gereedstaan om ingezet te worden bij calamiteiten. Deze eenheid bestaat uit een bondsvlet, een brigadebus, vele uitrustingsstukken, 3 bemanningsleden en een chauffeur. Deze eenheid kan worden ingezet bij overstromingen zoals in 1993 en 1995 in het zuiden van het land. Om de teamleden ervaren te houden wordt er regelmatig aan oefeningen deelgenomen.

Totaal Reclame, leverancier van visuele reclame, gevestigd te Meppel, staat bekend om haar creatieve manier van presenteren op elk gebied. Creatieve reclame uitingen, verfrissende ideeën en een antwoord voor vele vragen op reclamegebied.

 

Totaal Reclame, uniek om haar kennis en verstand van zaken. Doordat zij deze markt uit ervaring kennen, zijn zij de aangewezen partner als totaalleverancier voor alle visuele reclame.

 

Zij kennen immers de problematiek en calamiteiten die zich kunnen voordoen in de praktijk en kunnen efficiënt reageren en eventueel naar behoefte advies geven.

 

Het materiaalpakket dat Totaal Reclame aanbiedt, is uitsluitend op kwaliteit en met ervaring samengesteld. U kunt dus terecht van een High Quality Range spreken.

Bij bepaalde rampen is de hulp van goed getrainde honden onontbeerlijk voor het vinden van slachtoffers. Zoals bijvoorbeeld bij mensen die, na een aardbeving of een explosie, onder het puin bedolven liggen. Maar ook kinderen die verdwaald zijn, kunnen door reddingshonden worden opgespoord.

De Reddingshonden Werkgroep Overijssel is een stichting die zich bezighoudt met de opleiding van inzetbare reddingshondenteams. Op dit moment beschikt de R.W.O. over een aantal inzetbare teams zowel voor vlakte als voor puin.

Wie is J.B. van de Berg?

 

Dhr. J.B. van de Berg vond het altijd leuk om te sleutelen aan trekkers en landbouwmachines, ook voor het agrarische werk was dhr. v/d Berg wel te vinden. Dit was dan ook de reden dan dhr. v/d Berg  besloot in 1988 voor zichzelf te beginnen in agrarisch loonwerk en in– en verkoop van landbouwmachines.

 

Naast het agrarische werk wat dhr. en mevr. van de Berg verrichten, hebben ze samen nog een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Onder het werk en in hun vrije tijd staat dan ook de radio altijd wel aan op een regionale piratenzender. En als er geen piraten in de ether zitten dan word er wel een Nederlandstalige cd opgezet. Bij hun is deze hobby in 2004 dan ook uitgelopen tot een drive-in show, genaamd Sunshine Music.

Regelmatig treden zij dan ook op, op een verjaardag / bruiloft of dorpsfeest.

SUNSHINEMUSIC

Een ontzettend leuk evenement waar heel veel verschillende facetten in naar voren komen.

Van nat tot droog en van actief tot educatief

Een ideaal evenement voor Uw bedrijfsuitje,intermezzo,teambuilding of vrijgezellenfeest.

Voorheen was dit het welbekende chauffeurscafé de Instuif.

Het café ligt op een zeer prachtige locatie aan een provinciale doorgaande weg van Meppel naar Assen en heeft uitgebreide parkeerplaatsen met een eigen Jeu de Boules baan. Café restaurant ligt in een bosrijke omgeving, het geen dus inhoud dat U langs prachtige natuurlandschappen komt rijden. Tevens kunt U genieten van een zeer uitgebreid dorpsgezicht. Ondertussen kunt U natuurlijk een sanitaire stop maken bij Café ~ Restaurant Frederikshaven in Uffelte, een fiets huren of gewoon een lekker bakje koffie drinken met een plakje Drentsche Heidekoek.Tevens is er bij ons de mogelijkheid om af te meren langs de Drentsche Hoofdvaart terwijl U de welbekende Turfroute vaart. U kunt bij ons dan terecht om gebruik te maken van onze wasserette en douches, aangezien U toch wel graag eens een keer Uw kleren schoon wilt hebben, terwijl er niet altijd de mogelijkheid voor is.

Drukkerij Howaprint is al meer dan 34 jaar gevestigd in Waddinxveen.

 

Deze drukkerij is een echt familiebedrijf waarin service en persoonlijk contact met hun klanten hoog in het vaandel staat. Bij drukkerij Howaprint kunt U terecht voor U clubbladen, briefpapier, visitekaartjes, geboorte-, trouw– en rouwkaarten, enz.

Maar ook voor uw gewone druk en (kleur)copieerwerk kunt U bij deze drukkerij terecht.

Ook adviseren en/of ontwerpen ze graag voor U diverse logo’s, zoals bijvoorbeeld bedrijfslogo’s.

Op deze site proberen zij U op de hoogte te brengen en te houden van het reilen en zeilen bij de Brandweer Westerveld (Drenthe).

U treft informatie aan over de organisatie, uitrukken, activiteiten, preventie, oefeningen ect.

Fitnesscentrum Corpus is sinds 5 september 2005 in bedrijf aan De Wringen, het nieuwe bedrijventerrein in Dieverbrug. Een jong bedrijf dus, dat vol enthousiasme de inwoners van Dieverbrug en omgeving wil laten bewegen. De activiteiten bestaan uit vrije fitness en groepslessen. Wat deze lessen allemaal inhouden kunt U onder de verschillende buttons op hun site lezen.

Op deze website kunt U een heleboel informatie vinden over brandveiligheid

Totalcare Brandbeveiliging sponsort 112-Gouda.

 

112-gouda.nl is een 112-hulpverleningssite die opgericht is door Ricardo.
Samen met een aantal fotografen, brengen zij voor U het laatste 112 nieuws uit
Gouda.
Dit doen
zij vrijwillig omdat hun interesse bij de hulpverlening ligt.

Totalcare Brandbeveiliging sponsort Alphens next WIN Model.

 

Alle opbrengsten ven dit Modellenevenement worden gedoneerd aan een goed doel, namelijk:

Women Empowerment Foundation of the Netherlands.

 

The Women Empowerment Foundation is een overkoepelende stichting die zich inzet voor empowerment van vrouwen. De stichting ondersteunt en stimuleert sociale, charitatieve, culturele en andere filantropische projecten.

 

De stichting is in het leven geroepen om vrouwen in het kader van empowerment bijeen te brengen en via onze programma’s hun gevoel en eigenwaarde op te vijzelen, hun sociale kring te vergroten, zichzelf te ontwikkelen en te stimuleren liefdadigheidsprojecten te organiseren om hun eigen steentje bij te dragen aan de gemeenschap.

 

De dag bestaat dan ook in het teken van zelfvertrouwen creëren bij de deelneemsters.

De ervaring van het voor de camera staan en op de catwalk lopen kan hierbij helpen.

 

Meer informatie kunt U vinden op de website van de Women Empowerment Foundation:

 

www.womenempowerment.nl

 

‘Iedere vrouw is mooi, zolang ze hier zelf maar in gelooft’

Boonstoppel Autobedrijf is de autodealer voor o.a. personen- en bedrijfsauto’s van Peugeot, Mitsubishi en Kia. Tevens heeft Boonstoppel Autobedrijf een eigen DAF Truckservice. Naast deze auto- en truckdealers heeft Boonstoppel nog 3 Shell tankstations.

Al jaren spelen zij in op de behoeftes van de zelfbewuste en veeleisende automobilist.

Op elke vestiging is een enthousiast team mensen aanwezig dat u graag uitnodigt voor een bezoek aan onze bedrijven. Wij bieden u een compleet pakket voor uw auto. Of het nu gaat om een personenauto of bestelwagen, nieuw of gebruikt, onderhoud, reparatie of keuring, verzekering of financiering, bij Boonstoppel bent u aan het goede adres.

Welkom op de site van Schietsportvereniging Drachten, de grootste Schietsportvereniging van het Noorden! Op deze website kunt U alles te weten komen omtrent deze schietvereniging.