TOTALCARE

Brandbeveiliging

One for Safety 
Safety for All

Totalcare Brandbeveiliging kan U diverse maten en kleuren PRO-LINE brandslanghaspels leveren.

De nieuwe Pro-line haspel is afgestemd op de nieuwe CEN-norm. Bij de ontwikkeling van deze haspel is samengewerkt met een ingenieursbureau en een universiteit. Dit heeft o.a. geleid tot de compacte automatische kraan (Patent).

Brandslanghaspels & Haspelkasten

Tevens kan Totalcare Brandbeveiliging U diverse kasten aanbieden t.b.v. Uw brandslanghaspels. De Proline-haspelkasten zijn van degelijke kwaliteit, uit plaatstaal vervaardigd en voorzien van een poedercoating als grondlaag in de kleur RAL 3000 (vuur rood).

De haspelkasten zijn leverbaar in enkelvoudige uitvoering voor alleen de haspel en als combinatiekast voor de haspel en een blustoestel, voorzien van afzonderlijke deuren met langgrip en magneetsluiting alsmede los bijgeleverde stickers met inhoudsaanduiding.

De Pro-line haspelkasten zijn zowel met links– als rechtsdraaiende deuren te monteren en voorzien van montagepunten voor PRO-LINE haspel, slanggeleider en straalpijp, alsmede voorgeboorde gaten voor kastmontage en uitdrukschijven voor de aanvoerleiding.

Pro-line haspelkasten zijn geschikt voor zowel opbouw als inbouw, voor inbouw zijn inbouwdaglijsten extra leverbaar.

Met de nieuwe PRO-LINE haspel wordt een traditie voortgezet

De vormgeving van de Pro-line is onderhanden genomen door een designbureau. In de Pro-line is het gebruik van kunststoffen beperkt tot de niet-dragende delen, hiermee is opnieuw gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is. Na 2 jaar ontwikkelen en testen is de definitieve test doorstaan en nodigen wij U uit kennis te maken met de PRO-LINE brandslanghaspel.

Na een kwaliteitscontrole, bestaande uit o.a. een druktest van 25 bar, verlaat het haspel degelijk verpakt de fabriek.

De haspelunit laat zich door het slide-in-systeem en de duidelijke montagehandleiding eenvoudig en snel monteren. Door het slide-in-systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor is de juiste werking gegarandeerd en wordt beschadiging van het haspel voorkomen.