Iedereen weet dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Als er onverhoopt iets mis gaat is een snelle hulpverlening van essentieel belang om verdere schade en letsels te voorkomen.

Als werkgever wordt U geacht één of meer werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener (BHV-er).

Als zich in het bedrijf een situatie voordoet die direct gevaar oplevert voor gezondheid van werknemers en derden, moeten zij in staat zijn om hulp te verlenen die noodzakelijk is om letsel en schade zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken.

In de Arbowet staan opleidingseisen en taken voor een bedrijfshulpverlener aangegeven. Zorg er in ieder geval voor dat U een kwalitatief goed opleidingsinstituut kiest met een goed geoutilleerd oefenpakket.

Bedrijfsopleidingen

TOTALCARE

Brandbeveiliging

One for Safety 
Safety for All

Uitrusting van Uw Bedrijfshulpverleners:

Stel, U heeft een goed bedrijfsnoodplan, iedere betrokkene is goed opgeleid, dan rest nog de uitrusting van de bedrijfshulpverleners! Totalcare heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor de brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening.

Een klein overzicht:

* Kleine blusmiddelen (+ onderhoud)

* Eerste hulpmiddelen (+ onderhoud)

* Persoonlijke beschermingsmiddelen (+ onderhoud)

* Pictogrammen

* Handlampen en communicatie apparatuur

* Vluchtladders

* Enz …

Neem gerust eens contact met ons op voor nadere informatie, wij staan U graag te woord!

Totalcare biedt U in samenwerking met de gespecialiseerde opleidingsinstituten Geurts Bedrijfshulpverlening en Reanimo uitgebreide bedrijfsopleidingen aan. Deze worden gegeven door vakbekwame instructeurs. Door een combinatie van uitgebalanceerde lesstof en leermiddelen en het gebruik van goede oefenobjecten, kunnen wij U een hoge kwaliteit voor een gunstige prijs bieden bij U op locatie.

Vele klanten, waaronder opdrachtgevers van formaat zijn zeer tevreden over de professionaliteit en betrouwbaarheid gecombineerd met een uitstekende service van de instructeurs.