Controle verbandtrommels, EHBO– en  BHV-kasten

TOTALCARE

Brandbeveiliging

One for Safety 
Safety for All

Een werkgever is verplicht om voldoende Eerste Hulp Middelen in het bedrijf aanwezig te hebben om zijn werknemers een veilige werkplek te garanderen. De verbandmiddelen die in een bedrijf aanwezig moeten zijn, zijn per bedrijf verschillend. De EHBO-middelen dienen afgestemd te worden op het soort bedrijf. Een lasbedrijf dient meer rekening te houden met mogelijke brandwonden en een papieropslag dient meer rekening te houden met snijwondjes. En in een bedrijf in groente, fruit en/of vlees dient rekening te houden met detecteerbare pleisters.

 

Om ervoor te zorgen dat Uw verbandmiddelen binnen Uw bedrijf altijd op orde zijn. Dient U Uw verbandtrommel regelmatig te (laten) controleren.

Totalcare biedt U de mogelijkheid Uw verbandtrommels, EHBO– en BHV-kasten regelmatig voor U te controleren. Standaard gebeurt dit één maal per jaar maar op verzoek kan dat vaker gebeuren. Totalcare heeft deskundige mensen die een opleiding hebben gehad om U precies te kunnen adviseren welke verbandmiddelen binnen U bedrijf het beste aanwezig kunnen zijn.

 

Totalcare beschikt over de inhoudsvoorschriften voor de diverse soorten verbandtrommels, de EHBO– en BHV-kasten. Zodat wij Uw verbandtrommels etc. altijd weer compleet kunnen aanvullen. Mocht Uw verbandtrommel beschadigd zijn, dat is geen probleem voor ons, want wij hebben diverse onderdelen voor de verbandtrommels standaard in onze mobiele werkplaats op voorraad.

 

Totalcare kan U een service-abonnement aanbieden voor de controle van Uw verbandmiddelen. Naast de controle van verbandmiddelen kan het onderhoud hiervan gecombineerd worden met die van andere veiligheidsproducten. Voor meer informatie kunt U uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.